2010-11-27

Jalla ska gå nu! Vi ses älsklingar :)

Pappa byter om nu men vi ska ut snart. Yes vi ska ta den stora bilen, hatar små bilar. Asso hans Volvo slutade funka eller något så han var tvungen och köpa en liten Polo, USCH vad jag hatar den. Hatar oflashiga bilar. Mamma har dock en Toyota inte fläshigast men vi ska byta den. kanske en Jeep. Det är iaf vad jag vill ha. Iaf en SUV spelar ingen roll vilket märke.


(Efter killar så är det här det snyggaste som finns :P)


2010-11-27

Dagens dislike!

När man inte vet vilket gymnasium man vill gå på :(


2010-11-27

Beeejb

Okej då! Ska till gymnasiemässan! Yaaay!! Haha ska med pappa han kommer bara mhm mhm, WTF säger de?? HAHAHA jalla ska dra byebye bejbs


(En av mina favorit filmer)


2010-11-27

Måste skaffa ID

Vart jag än går så frågar de om ID för jag har nästan AAAALDRIG KONTANT så på måndag ska jag till Nordea och "göra kaoz" haha.


(Kanske skaffa fake leg istället ;)

2010-11-27

Not with a shizzle but with a bang!

Har inte pluggat pga massor av fucking plugg!!! AAAHH kommer dö!!! Har massor att göra idag. Ska först till gymnasiemässan sen handla grosseries sen köpa el presento till mamma, sedan ska mamma ut på någon konferans eller något och blir borta ett tag.

Då ska jag plugga plugga pugga, sedan när mamma kommer runt 10 så ska vi ut :)

OMG!! JAG VARFÖR HAR JAG 1427 kr i mitt bankkonto!! Jag ska ha 1225 kr vafan. OMG tänk om mitt köp inte har behandlats! För ett par dagar sen så hade jag 1225 kr... Kan de ha lämnat tillbaka eller?? NEJ jag måste ha de där sakerna!! :(

2010-11-25

Wiiihooo har nya MCR plattan!!!

Hej, haft en KNAAAS dag!!! Först vaknade, pallade inte åka till skolan men sen ändrade mig i sista minut. Jag hade missat första lektionen men jag skyllde på att det var trafik, shhh... ;)

Sedan gick jag in i Mr. E's kontor och berättade till honom ALLT som jag visste om min syrra och hennes lilla possy. Asso jag har iiiinget emot rökare, bara de är 18+ att röka är äckligt, man får fula tänder och dåliga lungor :( Sedan så sa jag till honom att min morsa skulle komma vid två.

Mamma kom vid två och vi gick runt i skolan med en riktigt irriterande liten skit dam bakom oss som sa till min mamma att sätta på en gäst sak. Min mamma ba "fuck her" DOG AV GARV!! Haha min mamma är skit tung!! Asso SENSATIONAL! Sen vi snacka med mr. E, jag hatar honom som fan men ja backa upp honom som om jag var hans "broder" för att min syrra har gått föör långt. Kommer slå ner henne om hon gör något sånt här igen!

Sen när vi skulle hämta henne från hennes lektion jag ba, det där är langaren och peka på honom. Asso skit dålig vana jag har att peka rakt på personen jag snackar om och jag snackar höööögt. Men jag tycker det är bättre att snacka skit om nån in their face än behind their back. You feel me nigga, you feel me homeboy? :P Sorry har bara en sån här wigga dag idag...


2010-11-24

"SKANDAL"

Min systers kompisar röker... WTF har hänt med barndomen nu för tiden?? Jag kollade på Bolibompa tills jag var 13 vafan!! Jag rökte inte och challade cigg!! Tack Gud att min syster inte röker men att det finns de som är i hennes ålder och gör det. SKANDAL!!

Men tro inte att jag kommer bara "let it slip" jag har en plan!


2010-11-24

I've been a big deal ever sence big wheel

Kommit hem från mötet. Gick snabbare än väntat. Hatar att gå upp för den där backen till mötet. Ni kan få ett par ledtrådar på var det är:'

 • Det ligger i stan

 

Men ska fortsätta plugga och hoppas att böckerna jag beställt kommer senast nästa måndag!! Ska läsa True Blood femman, can't wait!!

2010-11-24

Gymnasiemässan

Godmorgon. Bloggade inte igår för att jag hade så mycket att göra! Mycket läxor och mycket privat! Usch hatar när det blir mycket från båda sidorna och jag är i mitten och blir en pankaka av pressen.

Stannade hemma idag för att jag är riktigt förkyld, det käns i varje märg i min kropp!! Så jag tog en vilodag idag. Fast ska på möte lite senare idag... Hemligt :) Skit stressad inför fredag, Gymnasiemässa. Vet inte alls vad jag vill välja!

Okej måste gå och plugga SO och NO!!


2010-11-22

Fun fact...

...visste ni att vi delar 60% DNA med bananer.


2010-11-22

Waka waka loca, she's crazy waka waka loca!


Ska sova snart!! Fast måste göra massor nu. Har 1000 mejl att skicka ut. Jag verkar inte vara den här personen men jag är. Mycket buisness runt omkring mig, inte allt om skolan...

Är så sugen på att åka någonstans och bara ta det lugn ni vet, spa dygnet runt, ingen runt om kring mig bara jag och det tomma "hotellet" jag stannar på! Inte bry mig om hur jag ser ut eller vad jag har på mig om något alls. Vill bara vara ensam och sova, bara ett par dagar(högst två) sen får någon snäll komma och vara med mig och så är det bara vi två i en vecka, spelar ingen roll vem bara någon.

Men måste gå till min knullade mail och skicka ut mejl efter mejl efter mejl.... Hoppas ni har det bra!!


(En bild på vår lilla stuga i bakgården, det där e typ bara en liten del)

(När jag fyllde 12 år!!)


(OMG ser inte min syster ut som en Geisha utan mun??? Omg va småå alla va!!)

2010-11-22

Godmorgon lingonsnopp

Jag vet inte, vaknade nyss så det är självklart det jag tänker på ;) Nää då hörde det igår och det har liksom fastnat. Frösökte läsa ut Hullabaloo igår men John Blund var bestämd med att skicka in mig i mina drömmar! Skööönaste duschen ever igår!! Ska äta en rejäl frukost och skynda mig ut till bussen!!

Vet inte vad jag ska ha på mig!! Typiskt tjej problem, ska kanske börja med outfit of the day, toodles!!! <3333

2010-11-22

I'm a wild child

Ska gå och duscha, är såå trött!! Får inte somna, får inte somna. Har en sån där dag bara när ALLT är fel hur perfekt det än är-.-Tror inte jag ska plugga mer, kanske bara SO, vi får se. Usch Hitler hit, Hitler dit! Det ända jag vet om honom är att han sårade judarna. Oops måste plugga!!!

2010-11-22

Tre ny böcker på väg

Först av allt:(Jag har 2, 3 och 4 men inte 1 :( de var slut när jag köpte de)Femman i serien från där uppe:Och sist men inte minst:Och ja, det är exakt så de kommer se ut på utsidan. Kan inte vänta!!! Men måste läsa ut böckerna jag har här -.-, dessa måste läsas nu:

 • To kill a mockingbird
 • The Queens Fool
 • The White Queen

2010-11-22

Vi hatar folk som hatar Harry Potter

Hej, har haft en okej dag... Stressigt som vanligt med spring hit och dit och det hjälper ju inte att mina ben är potatis små!! Argh!!

Men men här kommer dagens dislike:

Folk som hatar Harry Potter

hoez cuz hp kisses lots girls mans thinks 4 throw

2010-11-22

Godmorgon blåbärsmust

Är så trött, tänkte stanna hemma idag men nää, har bild idag så jag måste gå och SO, vem vill inte lära sig om förintelsen liksom.... Usch plugg!!! Jaja måste gå bjuder på denna härliga bild:


2010-11-21

Dagen idag

Underbar dag!! Har hunnitmed massor som:

 • Home Economics/Hemkunskap uppgifterna
 • SO, alla frågor
 • Bild ritningen, vi ska göra något, förklarar mer
 • Franska poster

Nu har jag bara såhär mycket kvar:(I do like the colours though :)


2010-11-21

Dagens dislike

När folk frågar frågor de lätt kan googla


2010-11-21

3 snabba

 1. Jag gillar inte när någon härmar, vill alltid vara unik
 2. Hatar när någon knäcker fingrar och tjäke
 3. Hatar SO älskar NO och Matte

2010-11-21

Lingon!!

God morgon, lingon chips! Vaknade nyss. Bokstavligen... Min syrra satt i min säng o vi pratade lite hon frågade saker och jag svarade och så sa hon:

"Ge mig Five, polarn" då var jag tvungen att kasta henne från min säng och min andra syrra kastade kudde på henne. Haha vi älskar och mobba henne för sen får vi trösta henne!!

Jag är helt döööd måste gå och borsta tänderna, äta frukost sen återkommer jag! Här är en död bild på mig tagen nu... Notera mina uppblåsta läppar och ögon, jag sover typ med mitt ansikte i kudden(Jag vet... :P)


(Haha min toffs ser ut som hår rufs men nej nej... jag har bara gjort en bulle som spretar upp)

2010-11-21

The awakening av L. J. Smith


(Tagen med min usla webcam... ångrar att jag köpte hp!)

Rescension av The Awakening:

A deadly love triangle 

Elena: beautiful and popular, the girl who can have any guy she wants.

Stefan: brooding and mysterious, desperately trying to resist his desire for Elena . . . for her own good.

Damon: sexy, dangerous, and driven by an urge for revenge against Stefan, the brother who betrayed him.

Elena finds herself drawn to both brothers . . . who will she choose?

En dödlig kärleks drama i en liten stad uppstår när två bröder, Stefan och Damon Salvatore kommer tillbaka till staden de lämnade flera år sedan. Stefan mystisk och tillbaka dragen även fast allas blickar vänds mot han när han går in igenom dörren, försöker motstå frästelsen för Elena som är blond, snygg och är idealet för tjejen alla vill ha och va. Den andra som söker Elenas uppmärksamhet är ingen annan än Stefans egna bror som är sexigt farlig och driven av revansch och hat för sin bror som svek honom. Men de är inte bara bröder utan uråldriga vampyrbröder.

I början var den lite slö och man förstod inget och jag upplevde den som väldigt upprepande men snabbt så förvandlades den till en dramatisk kärleksroman men ändå så kändes det som om romanen på 253 sidor inträffade på bara några dagar. Men jag älskar hur nära de är även fast det finns så mycket mellanrum mellan deras kroppar, hur engagerad man blir i boken och hur den kryper under huden på en som Damons vassa hörn tänder mot de oskyldiga flickornas bara halsar. Vem kommer hon välja? Stefan med de varma kramarna och sensuella initiativet eller Damon med sin farliga charm och mörk, sexiga blick?

Jag älskar hur frestelse är ett stort tema i boken, som är nåt vi alla lider av fast lite mildare, och så älskar jag hur okej det känns att få veta att de är vampyrer. Som om boken på något sätt trollbundit dig i att tycka att det var lika vanligt som att ha på sig jeans till skolan. Boken tar dig till din bekvämlighetszon och skrämmer dig bakifrån, som är någ därför jag föll för författaren.

"She felt the tender pressure of his lips on hers, and she could hardly bear the sweetness of it. Yes, she thought. Sensation rippled through her like waves on a still, clear pond." The awakening, page 125.


2010-11-20

Znaaaark Smallville!

Ska strax kolla på Smallville online, ohh pappa snarkar som faaan asso!!! Varförmåste han sova så tidigt???


2010-11-20

Varför förra inlägget?

Jo för att jag spenderade hela min månadspeng igår, ni vet 20:de(!!!! Pengar rullar in som de ska) på rakhyvel, tidning och massor av andra "små saker"

Och idag skulle vi lämna "barnen" på någon film och sen chilla med mammas kompisar i något café men jag ville se Harry Potter igen!! Hon sa nej först, but I worked my charm:

Mamma snälla!!! Sen åter gick jag till Alla mina vänner tricket. Sen kom min mammas kompis och övertalade mamma att vi skulle gå på samma visning som hennes söner och det gjorde vi!! Den va bääääst!! Till och med bättre än förra gången.

Jag träffade Mohammed i min klass där av alla personer i världen :PEn av mina favorit dödsätare!!!

(En skiitgammal bild på mina små syskon, innan vi renoverade och allt)


(Asso shit vilken näsa hon hade!!! Finns typ inget där nu, och ja det är jag i bakgrunden, vet inte vad jag hade på mig på den tiden crazy crazy... jag sa ju att jag inte är blond!!)

2010-11-20

Hänger tvätten

:( måste jobba men så värt det allt för mamma :) skyldig henne jättemycket pengar men även fast fortsätter hon ge mig det jag vill ha älska och värna om era mammor, även om de inte ger er det ni vill ha så betyder det inte att de inte vill ge er...


2010-11-20

Ny vägg! To be continued...

Från det här:


Till det här:


Och ett par fjortis bilder jag hitta på mina syrror:2010-11-20

VILL TILLBAKA TILL GRUNDSKOLAN!
2010-11-20

Jag måste plugga men här kommer något roligt :)

Favoritbok i barndomen?
Måste nog säga all time favourite Mio min Mio och jag prenumenerade på Nalleh Puh i 10 år!

Vad läser du just nu?
The Hullabaloo in the Guava Orchard av Kerin Desai, och The Queens Fool av Philippa Gregory 

Vilka böcker har du reserverade på biblioteket?
To kill a Mockingbird av Harper Lee

Dålig bokvana?
Köper föör många böcker utan att hinna läsa de och utan att finna plats på de så de får ligga i sina paket i nåt vrå i garderoben, men det ska bättras, jag ska läsa de innan  jag köper/lånar fler!

Vad har du för tillfället hemlånat från biblioteket?
The Hullabaloo in the Guava Orchard av Kerin Desai
The Queens Fool av Philippa Gregory
Twilight av Stephenie Meyer
Få MVG i allt av -

Har du en läsplatta?
Aldrig! Vad är det för fel med att läsa en bok med papper!! Jävla utveckling...

Föredrar du att läsa en bok åt gången eller flera på en gång (slalomläsning)?
Nej klarar inte av och läsa en bok i taget blir så uttråkad! Men jag läser oftast en tjock och smal bok, så i mitten av den stora(The Queens Fool) boken tar jag upp den lilla boken(Hullabaloo...), läser ut den och sedan fortsätter jag med den stora.

Har dina läsvanor ändrats sedan du började blogga?
Ja, jag vill ju komma med variation så jag läser från många genrer och mera författar istället för att sträckläsa en författares bibliografi och sedan gå till den andra.

Sämsta boken du läst i år?
The catcher in the rye av J.D Salinger, sämsta boken, ingen röd tråd eller något, de nämner en person pumpar de med luft och sen får man inte se den personen igen. Väldigt klaustrofobisk också, jag som är det var tvungen att lägga ner åtaliga gånger på grund av den känslan.

Bästa boken du läst i år?

The truth about forever av Sarah Dessen

Hur ofta läser du utanför din egen bekvämlighetszon?
Svenska lektionerna, jag förstår inte svenska, har VG+ men när det kommer till att förstå eller skriva har jag IG...

Vilken är din läsebekvämlighetszon?
Engelska och mycket drama! Kom inte med kärleks romaner och sånt,i så fall måste det finnas mycket drama! Förutom The truth about forever av Sarah Dessen.

Kan du läsa på bussen?
Absolut. Bussläsning är där jag läser som mest!

Vilken är din favoritplats att läsa på?

I en jätteskön soffa, som jag har hemma men det är alltid på något arabiskt drama när jag har lust och läsa...

Vad anser du om att låna ut böcker? Regler?
Det beror på vem, böcker är heligt för mig och det måste den andra veta, men ibland brukar jag bara "kolla åt andra hållet"

Vilket är ditt favoritspråk att läsa böcker på?
Engelska

Vad får dig att älska en bok?
Val av ord och melodi i texten.

Favoritbiografi?

Alla Eminems, har ett par hemma.

Har du någonsin läst en självhjälpsbok?
Räknas MVG i allt som det??


2010-11-20

Äta frukost med familjen nu....

Idag är det hårt plugg som gäller!! Plugga plugga plugga

 1. Samhälle extra uppgift
 2. Andra världskriget frågor(typ 20 st och en halv sida per fråga -.-)
 3. IGCSE Math(lite som spetskurs)
 4. NO uppsats

2010-11-20

101120

Såg Harry Potter nyss. Den var BÄST! Okej lite svår om man inte har läst böckerna men jag som har läst böckerna dussintals gånger föutspådde varenda steg de tog.

Jag har inte bloggat för att:
 1. Vår skola dödar oss med läxor!!
 2. Fått VG i Fysik som gjorde att jag gick galen, för jag är en MVG elev
 3. Jag är förhäxad i Hullabaloo in the Guava Orchard och måste läsa ut den
 4. Nya Elle har kommit!!
 5. MATTE PROOOV
 6. Och massor av annat...

Okej nu ska jag gå och läsa lite i Hullabaloo in the Guava Orchard och sedan gå och sova, har en del och göra imorrn! Bjuder på en bild här:


(Ljuva sommar tider)

(På flyget till Egypten)

(En galen sommar under sommarn när jag blev jagad av en galen katt och utskälld av ett par fulla fjortisar för att jag skrek, sen skrek Maryam Fuck you tillbaka sedan skynda vi hem för vi var "rädda" för att katten skulle komma tillbaka!!)


2010-11-16

Hullabaloo in the guava orchard

Ska tydligen vara rolig men jag tror inte jag har kommit till den roliga delen än. Det handlar om en kille som bor i Indien, som föddes under en speciell dag med en galen mor. Han bor med sin pappa, farmor, mamma Kulfi och lillasyster Pinky. Hans pappa har gett honom den bästa utbildningen och den bästa hemmamiljön men ändå så är pojken olycklig.

Efter att han fått råd från sin pappa om hur han ska bete sig i jobbet blir han galen och bestämmer sig själv för att bo i ett träd, Guava Orchard för att vara exakt. Den är helt okej hittils, men tror den kommer bli bättre. Och författaren är väldigt bra också.


2010-11-16

Do you want the truth or something beautiful?


2010-11-16

To be continued...

Det var en gång en tjej som letade efter de perfekta skorna...


...men det fanns så många att välja mellan!


Hon hittade de rätta skorna i en tidning...


...som kunde köpas i Top Shop


Och hon var överlycklig på vägen hem


Men hennes mamma med sitt förstoringsglas såg att de var sönder


Så hon var tvungen att byta de svarta mot bruna


Men hennes kort krashade butikens system, och hennes andra kort var gömd hemma


Efter ett par veckor gick de sönder igen...

2010-11-16

Brrrr....


2010-11-16

En snar framtid

Hej!! Kom nyss hem från mormor och morfar!! Vi hade jättekul. Bilder kommer upp när jag får de, you see, jag har ingen kamera :( jag har pengar och köpa men vill spara till sommarn, hoppas på att ha 10 000 kr då och förhoppningsvis åka till vår lägenhet i Egypten, sweet. Eller så kanske jag spenderar sommarn i kärlekens stad Paris.
 

Men vill också besöka Tunisien i sommar... Men vi får se tills dess. Måste få bra betyg nu, sedan kan jag börja tänka på nöje. Vill man vara rik så måste man sätta nytta innan nöje ibland :)Sen har vi ju också Amerika resan med skolan men allt i sinom tid. Åh, den här sommaren kommer vara skööön, hoppas jag. Massor av vänner och vattenpipa runt omkring mig :) En härlig sommar helt enkelt!


2010-11-16

Morgon....

God morgon alla <3 är hemma idag. Eid som ni vet, eller ni märker ju med all sol som strålar mot oss idag. :)
Ska äta frukost och kolla på The Bounty Hunter  See ya!!!


2010-11-15

MY FAVOURITE MOVIE EVER!!! <3<3<3


2010-11-15

Böcker jag nyligen läst

1.The cathcer in the rye - En läsbar bok, men inte en bok som jag skulle sätta upp som en "klassiker". Väldigt mycket slang med ingen röd tråd. Det är som att gå igenom en lång mörk korridor med en bindel för ögonen som får mig att undra om det är så killar är.2. This Lullaby - En jättebra bok med en underbar författare man lätt fastnar för(Sarah Dessen). Boken handlar om en ung kvinna med en okontrollerad kvinna som verkar falla för varje man som går förbi henne. Mammans missöde med kärlek har fått hennes barn att vara ytterst cyniska när det kommer till förhållanden. Detta drabbade den yngre dottern(också berättaren) som varit lite som ett stöd för sin mamma istället för visavi. Tjejen gillar fina, stora och kontrollerade killar tills hon möter Dexter. Dexter är allt hon hatar men ändå så faller hon för honom. Igenom sidorna får vi lära känna karaktärerna och deras nära. I slutet får hon göra ett viktigt val, ska hon ge igen för kärleken eller fortsätta som hon gjort förr och isolera sig från andra?


3. The truth about forever - En av de bästa böckerna jag läst måste jag säga. Boken visar hur en saknad kan förstöra en familj och vad som måste göras för att sammansätta familjen. Hur bryta lagarna kan ibland vara det som tar dig ur kartongen du blir fast i och varför du måste dina tankegångar för att hitta nya och bättre.


2010-11-15

101115

Hej, då ska jag börja blogga igen :) men med en liten twist. Jo detta ska bli min bokbloggLet's begin :)

RSS 2.0